torsdag 25. mars 2010

Mei Tai

Den ser enkel ut å sy, og den er heller ikke så komplisert, men likevel kom vi ut for en del nybegynnerfeil. Vi har ikke hatt ordentlig mønster på hvordan en Mei Tai skal se ut og med noen søk på nettet oppdaget vi at det er en hel verden med Mei Taier der ute. Jøsses, det visste vi ikke! Kanskje noen av dere har noen erfaringer eller tips om Mei Tai? Vi lurer for eksempel på om det er best med polstrete stropper eller slike vi har sydd som man kan gjøre bredere etter ønske? Må man ha en sovehette? Osv.......
Og har vi nevnt at vi har en nymotens basar på gang? Ja!!! Vi har en give away gående. Ikke sitt på gjerdet å vent, bare meld deg på.

2 kommentarer:

 1. Å sy meitai er ikke bare bare, som gammel meitaibærer (ikke syer), fortrekker jeg definitivt polstrede stropper. Om de ikke er polstrede må de ha sjalstropper.
  Jeg synes kanskje det kan se ut som at vinkelen på skulderstroppene er for vid. Likte godt stoffene på panelet, det var utrolig stilig!!! For gode tips anbefaler jeg nettstedet tettinntil.no, her finner dere virkelig bærekompetanse og ikke minst sykompetanse når det kommer til meitaier.

  Dere syr fantastisk kule ting :D

  Klem Ingvild

  SvarSlett
 2. Takk Ingvild! Stroppene våres kan brettes ut, det funker, men vi tenker vi vil prøve å sy noen polstrede ogå. Takk for tips, det skal vi bruke:)

  SvarSlett