lørdag 29. mars 2014

Gensertid

Alt under er sydd av økologisk bomull.
Taggene på drageluene er laget av ullfilt. 
Våren er kommet og det er bomullsgensertid.
Produksjonen er i gang.

Ellers forbereder vi oss til 
påskemarked 
på Steinerskolen i Ålesund.4 kommentarer:

 1. Påskemarked! Hva skjer på det? Jeg er blitt leder av julemarkedet hos oss, og har lyst til å få inn noe mer i løpet av året enn bare det ene markedet. Er det fullt kjør med produkter og pliktig oppmøte for alle, eller er det mer frivillig? Hvor mange forskjellige markeder har dere gjennom året? Takknemlig for tips!! :-)

  SvarSlett
 2. Hei! Vi har to markeder i året, julemarked og påskemarked. Påskemarkedet er en miniutgave av julemakedet, vi selger blomsterspirer og stiklinger, massevis av påskepynt og andre hjemmelagede leker og klær (mest til barn) Vi ha noen enkle verksteder der ungene kan lage påskepynt selv, f, eks pynte lys med bivoks, tove vårblomster....noen ganger har lærerene holdt "minikurs" i f. eks. gangetabellene for småklassene etc. Vi er en liten skole så alle må bidra. Julemarkedet er plikt og påskemarkkedet er lysst:) Vi har startet opp dugnadskvelder spredt ut over hele året. Flere og flere ha lysst. Gå gjerne inn på Facebooksiden vår, der ligger det ute mange bilder. Ja, også på påskemarkedet selger vi kaker, boller, rundstykker og brød som man kan kjøpe med seg hjem. Dette er superpopulært. En gjeng står hele fredagskvelden og lørdagsmorgenen og baker. Alt er biodynamisk og/eller øko.

  SvarSlett
 3. Fine bilder av artige klær! :) Hvilket kamera bruker du?

  SvarSlett
 4. Nikon et eller annet:) Ganske gammelt, så det finnes sikkert mange bedre kamera på markedet. Jeg har ikke greie på det:)

  SvarSlett