tirsdag 23. februar 2010

Vi er heldige, vi.


Her er gevinsten som vi vant på bloggkonkurransen til Karen. Er det ikke noen superfine stoffer vi har fått til samlingen vår? Ideer, ønsker og planer virrer rundt i hodene våre og det er snart tid for å skrive dem ned på noen lister. Ja, vi er begge listeskrivere. Det er så utrolig tilfredsstillende å stryke ut gjøremål på lister.
Det har gått mye i strikking og hekling for tiden og det fordi Silje var uheldig og sydde seg i fingeren med symaskinen. Ikke mange dagene etterpå skar Vibecke seg på en papirkuttemaskin og måtte til legen for å sy tre sting. Slike "yrkesskader" må vi nok bare regne med når vi arbeider med hendene, men vi er glade for at begge fingre nå er restituert. Vi er nemlig klare for en svært aktiv vår. Nå vil vi sy! (..og strikke, hekle, male en hylle og.....så er vi litt igang med listen)

6 kommentarer:

 1. Herligt at pakken endelig er nået frem.
  Håber I kunne bruge indholdet.
  Det røde stof til højre er dansk design fra 70'erne fra danske Sødahl. Resten er Stof og Stil sager fra "mit" nye katalog.

  SvarSlett
 2. Alt kan brukes og det er så fint. Tusen takk:)

  SvarSlett
 3. Hvor er det en fin blog ... fast læser nu og med link fra min blog... elsker jeres klæder :-)
  Kærligst Christina

  SvarSlett
 4. Næmen! Hei Vibecke!! Visste ikkje at du hadde strikke/sy-dilla!!!!
  Skal no legge dokke til i bloggen min so fe ej reklamere for dokke innj i Ørsta me ;-)

  Klem Asbjørg

  SvarSlett
 5. Og hei til Asbjørg. Ja, her strikkes, hekles og sys det over en lav sko. En super hobby synes vi. Takk for reklame! Det er hyggelig : )

  Ha en super dag!

  SvarSlett