søndag 6. mars 2011

NIButfordringKJØKKEN

Så rent og pent er Siljes kjøkken, alltid!

Neida, slettes ikke, men intensjonen er der:)

Silje blir med på NIB sin kjøkkenkonkurranse sånn i siste liten.
Kjøkkenet er nytt, og en miks av Ikea, Coop, Kvik, HTH osv. Dette gjelder både innredningen og hvitevarene. Intensjonen med kjøkkenet er at det skal være superenkelt å holde rent, derfor fliser (marmor) på gulvet med sluk. Det er liten plass til dimsedutter. Stålfrontene er lette å vaske. 

Innholdet i kjøkenet er 89% gjenbruk. Vi kjøper ikke nytt kjøkkenutstyr med småbarn i hus, knus med god samvittighet og det er så mye fint å få tak i. Mannen i huset har vært kokk, både catering og restaurant, og det bærer kjøkkenet preg av. Om en stund er nemlig planen at han kan holde matlagingskurs her hjemme. Kun vegetarmat!

Vi har satt inn doble glassdører med tanke på en nydelig sommerdag, og kjøkkenet blir et utekjøkken.

7 kommentarer:

 1. wow, elsker stålfrontene, hvor er de fra? slik kjøkken skal jeg ha neste gang! simpelthen elsker det! kommer du i finalen har du garantert min stemme!!!!

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk:) Frontene er fra Ikea, superfine. Mannen i huset har en vesentlig stemme i hvordan vi skal ha det hjemme, totalt likestilling:) (Han vil ikke ha det for sukkersøtt og feminint.)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar tilbake! Vi er veldig fornøyd med kjøkkenet, men leker allerede med tankene på neste prosjekt - og disse frontene er noe av det kuleste jeg har sett! hot!

  SvarSlett
 4. Fint kjøkken :) Praktisk og koselig med kokeøy .
  Lykke til i konkurransen :)
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 5. Stilig kjøkken!

  Kan jeg spørre om hvor du har handlet kalenderen på veggen "This month"?


  Lykke til i utfordringen!

  SvarSlett
 6. Fantastisk - deilig kjøkken!

  SvarSlett