lørdag 15. oktober 2011

Hvad laver du


en lørdagskveld?

8 kommentarer:

 1. Jeg maler dører:) dør nr 1 har nettopp fått første strøk med en lyserosa drøm kalt "Tryllestøv"- så nå blir 5åringen fornøyd:)

  SvarSlett
 2. Herlig:) Ser du har mala en tripp- trapp- stol. Silje vil gjøre det samme, men har vært usikker på hvor godt malingen holder og om det blir ok å flytte platene etterhvert som gutten vokser? Tips?

  SvarSlett
 3. Gøy med dukkelaging!
  Jeg forbereder nøtteknekker-prøver til i morgen..(Jeg har innstudering med ballettskolens elever) Men jeg kjenner at det er helt andre ting jeg kunne tenke meg å gjøre i kveld.

  -Og gratulerer så mye med "petunikababy" på vei:)

  SvarSlett
 4. Blir ikke jul uten Nøtteknekkeren:) Danser du? Vibecke er fotballjente og har til nå to ballettjenter (til tåspissene..haha...)

  SvarSlett
 5. Jeg har også malt tripp trapp stol, og vet ikke om det er noe jeg vil anbefale.. Det er jo litt jobb i seg selv (1 strøk grunning, 2 strøk oljemaling). Og etterhvert som vi har justert på platene så flasser det...

  SvarSlett
 6. Hei Henriette! Ja, det er akkurat det jeg fryter...er det verdt jobben? Vil jo at det skal være fint...lenge...

  SvarSlett
 7. Vel, jeg var nok litt utålmodig og satte den sammen litt i raskeste laget, så mulig det hadde holdt bedre om jeg hadde latt malingnen få herde mer... Ikke godt å si..

  SvarSlett
 8. hei igjen. litt treg med å svare;) jeg pussa stolen lett (var veldig godt brukt,så lite lakk igjen) og malte et strøk med heft. Deretter malte jeg 2 strøk med oljemaling i glans 40. sitte- og fotplaten malte jeg i bengalakk og tapetserte toppen. nå venter et par strøk med lakk.. satser på at dette skal holde ei god stund:)

  SvarSlett